СБУ повідомила: директор тубдиспансеру вимагав майже мільйон гривень хабара

1565 0

Ми у соцмережах:

СБУ повідомила: директор тубдиспансеру вимагав майже мільйон гривень хабара

Служба безпеки спільно з прокуратурою та Нацполіцією викрила на корупційній схемі директора комунального підприємства «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний центр» Федора Авруку.

Посадовець «гарантував» безперешкодну приватизацію та передачу усіх матеріальних цінностей одного із санаторіїв Рівненської області, що знаходиться у комунальній власності вказаного підприємства.

Він «сприяв» у оформленні та отриманні вказаної ділянки шляхом проведення заниженої оцінки вартості землі, на якій перебувають об’єкти нерухомості вказаного санаторію.

Співробітники СБУ задокументували факти одержання зловмисником неправомірної вигоди у сумі понад 860 тисяч гривень.
Вказану особу було затримано під час одержання ним другої частини хабаря.

УСБУ в Рівненській області повідомляє: під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено готівку та документацію із доказами протиправної діяльності.

Вирішується питання повідомлення посадовцю про підозру за ч. 3 статті 368 Кримінального Кодексу України  (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ст. 369-2 ККУ (Зловживання впливом).
Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення. Заходи із викриття злочину проводили співробітники управління СБУ в Рівненській області за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора України, досудове розслідування здійснює Головне слідче Управління Нацполіції України.

Читайте також: У Рівному затримали директора тубдиспансеру і повезли у столицю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також