СБУ викрила на Рівненщині кількох прихильників окупантів

1423 0

Ми у соцмережах:

СБУ викрила на Рівненщині кількох прихильників окупантів

На Рівненщині СБУ викрила чергових прихильників окупантів, серед яких - громадянка Росії, яка здала ворогу дані про розміщення техніки ЗСУ.

Співробітниками управління встановлено трьох мешканців Рівненської області, які, використовуючи заборонену соціальну мережу «Одноклассники», поширювали антиукраїнські матеріали, прославляли рашистів та відкрито виправдовували російську агресію.

Під час обшуків у помешканнях підозрюваних, правоохоронці вилучили: мобільні телефони;
комп'ютерну техніку , блокноти та чорнові записи.

Під час зібрання доказової бази оперативники встановили, що крім поширення деструктивної пропаганди, одна із підозрюваних – громадянка Росії листувалась з представником ФСБ Росії, якому надала фото військової техніки, що рухалася через один із населених пунктів Рівненської області, а також – дані про місце знаходження військовослужбовців ЗСУ.

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури, мешканці Сарн повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.114-2 та ч.1 ст.436-2 КК України.

Вирішується питання про повідомлення іншим зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 436-2 КК України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також