СБУ викрила на Рівненщині колаборанта, який прославляв в «Однокласниках» російські звірства

2052 0

Ми у соцмережах:

СБУ викрила на Рівненщині колаборанта, який прославляв в «Однокласниках»  російські звірства

Перед судом постане мешканець Дубна, який, використовуючи заборонено соціальну мережу «Однокласники», проводив інформаційно-підривну діяльність проти України, поширюючи матеріали з глорифікацією збройної агресії Росії проти України.

Як встановилоа слідство, чоловік заперечував здійснення рашистами збройної агресії проти України та публічно закликав місцевих мешканців підтримати дії держави-агресора.

Під час обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили планшет та системний блок із доказами протиправної діяльності.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно вказаного громадянина України у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111-1 Кримінального Кодексу України (колабораційна діяльність), повідомляє УСБУ в Рівненській області.

 

- Свою вину чоловік визнав повністю та не заперечував, що зазначену інформацію в соціальних мережах публікував саме він», – йдеться у повідомленні Рівненської обласної прокуратури.

Раніше чоловік тривалий час працював і проживав у Росії. Незабаром справу розглядатиме Дубенський міськрайонний суд.
 

Документували протиправну діяльність співробітники Управління СБ України в Рівненській області спільно із працівниками Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва Дубенської окружної прокуратури. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також