СБУ затримала інформатора терористів

2555 0

Ми у соцмережах:

СБУ затримала інформатора терористів

Співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил викрили у Краматорську інформатора бойовиків терористичної організації «ДНР».

Оперативники управління СБУ у Рівненській області встановили, що місцевий житель збирав відомості про переміщення української військової техніки в одному з районів міста. Отриману інформацію зловмисник передавав учасникам незаконних збройних формувань. Слідчі СБУ задокументували факти протиправної діяльності поплічника бойовиків.

Правоохоронці затримали зловмисника.  Фігуранту справи оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України  та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Триває досудове розслідування, повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області.

Санкція цієї статті за створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній, а так само матеріальне, організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації - передбачає озбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також