СБУ затримала у Рівному поліцейського, працівника військкомату та валютника

62659 0

Ми у соцмережах:

фото - Про Рівне , затримання в Латте Арт

Підполковника Сергія Тимощука з Рівненського РУП та працівника райвійськкомату затримали, нібито , за підробку документів, що сприяли виїзду за кордон особам призивного віку, а валютника - бо був посередником між ними та чоловіками, охочими скористатись такими послугами.

Офіційної інформації від Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань стосовно затримання у Рівному ще нема. Її очікують вже наступного тижня. Поки що  відомо, що працівники СБУ забрали поліцейського з собою у столицю та відправили у Лук'янівське СІЗО. А учора Печерський райсуд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою на 60 діб.

Валютника, якому нібито передав 2 тисячі доларів для поліцейського та працівника військкомату хтось з мешканців Обарова, допитуватимуть в СБУ у столиці у вівторок. У Нуріка вилучили автомобіль та валюту, яку він у той день мав з собою. Стосовно працівника райвійськомату, то достеменно невідомо, хто це.

Тим часом журналістка Ольга Ферар пише на сайті Про Рівне: 

- Як стало відомо з власних джерел, нещодавно в кав’ярні “Латте Арт”, що у Рівному, на Петра Могили, відбулось гучне затримання. Виявилось, в кайданки потрапив працівник поліції, за ймовірну пВарто зазначити, підозрюють що виконував він замовлення за значну грошову винагороду.

Місцеві правоохоронці, які точно знають подробиці цієї спецоперації центрального апарату СБУ у Рівному, воліють мовчати і нічого не розповідати, бо, мовляв, це не їхнє кримінальне провадження, а столичних колег.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також