Секретар міськради Рівного: на мене тисли, залякували, а тепер обливають брудом

1982 0

Ми у соцмережах:

Секретар міськради Рівного: на мене тисли, залякували, а тепер обливають брудом

Секретар міської ради Рівного Сергій Паладійчук зробив публічну заяву.

До слова, це сталося через оприлюднену в одному з телеграм-каналів інформацію, що проекти рішень у порядок сесії вносяться непрозоро. Мовляв, за це потрібно вирішувати з секретарем міської ради.

Як зазначив з трибуни міської ради Сергій Паладійчук, проти нього ціленаправлено ведеться брудна інформаційна кампанія:

- Останній місяць проти мене велася брудна та брехлива інформаційна компанія. Її мета - публічно дискредитувати перших осіб міста і мене особисто. Скажу, що спочатку на мене тиснули через правоохоронні органи, потім намагалися залякати (підпалом авто ред.прим.), а тепер намагаються публічно оббрехати. Для фантазерів: моя дружина - єдина донька у свої мами. Я маю одного брата, який є військовослужбовцем, АТОвцем. Ніхто з моєї родини, в тому числі і я, за роки моєї публічної діяльності, жодної ділянки та вигоди з міського бюджету не отримали. Щодо звинувачень, то це повна нісенітниця. 

Я пишаюся теперішньою каденцією міської ради. Ми ведемо онлайн-трансляцію сесії, кожна людина з будь-якої точки світу може побачити як працює рада. Був запроваджений Громадський бюджет. У нас працює оновлений сайт, на якому всі голосування поіменно висвітлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також