Секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян подарував мешканцям прифронтових територій вертепну скриню

1209 0

Ми у соцмережах:

Секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян подарував мешканцям прифронтових територій вертепну скриню

На прохання військових оперативно-тактичного угрупування «Соледар», секретар міської ради Віктор Шакирзян підтримав виготовлення та подарував мешканцям Сходу вертепну скриню (шопку), що зображає біблійну сцену народження Ісуса Христа.

У цей новорічно-різдвяний час головне - чути один одного та всіляко підтримувати, особливо, коли йдеться про маленьких українців, які проживають на прифронтових територіях.
 
«Незважаючи на те, що нашим дітям випало зростати в часи війни, ми аж ніяк не можемо залишити їх без свята. Врятувати дитинство — це теж частина нашого спротиву росіянам. Тим паче, що діти, як ніхто підтримують наших військових. Чого вартують лише їхні малюнки для захисників України.

Нехай цей подарунок від рівнян, зігріває різдвяним теплом усіх українців, які потерпають від ракетних обстрілів на Сході, дарує віру у Перемогу та мирне майбутнє
»,- повідомив Віктор Шакирзян.
 
Символічним є і те, що за виробництво вертепної скрині взявся керівник Рівненської дитячої художньої школи Артур Мартиненко, який народився у Дружківці, куди, власне, і попрямував різдвяний вантаж.
 
«Принагідно, хотілось би побажати своїм землякам витримки та непохитної віри. Співпереживаю разом з Вами, друзі, та шлю Вам святкові вітання»,- зазначив Артур Мартиненко.
 
На виробництво шопки пішло чотири дні.


Окрім цього цінного подарунку, голова громадської організації «Рівне Разом» Світлана Марчук разом з волонтерами сформували та передали малечі вантаж з подарунками та іграшками.

За інформацією начальника групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угрупування «Соледар» Олександра Савенка, найближчими днями для дітлахів та їх батьків планується організувати святковий захід, на якому присутні отримають подарунки від рівнян в оточенні різдвяного вертепу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також