У міській раді Рівного візьмуть в оренду два автомобілі — для секретаря та заступника голови

2411 0

Ми у соцмережах:

Третяк їздить на «Тойоті», якій 15 років

Днями міський голова Рівного Олександр Третяк підписав розпорядження про повернення автомобіля Volkswagen Passat спільному українсько-чеському ТзОВ «PST Україна». Адже строки оренди автомобіля, яким користувався секретар міської ради Віктор Шакирзян та його попередник Сергій Паладійчук, закінчилися. Для секретаря орендуватимуть інше авто — марки Skoda, а ще одне візьмуть в оренду для заступника міського голови Ігоря Кречкевича.

Міський голова Олександр Третяк розповів, які автомобілі перебувають у власності міської ради:

«Тойота Кемрі», яким я їжджу і якому вже 15 років. Хомко від’їздив на ньому дві каденції. Дуже старий, пошарпаний, але я навіть цього року не ставлю питання про придбання нового. Звісно, можна продати наявні автомобілі міської ради і повністю перейти на оренду. Але це не дуже добре. За краще мати свої і не залежати ні від кого. Окрім мого автомобіля, у власності міської ради також: бусик «Фольксваген Транспортер», який придбали у 2015 році і використовуємо для виїзду депутатських комісій; «Волга» — для управління надзвичайних ситуацій; «Део Ланос» — в Марії Кузмічової, заступниці голови; «Шкода СуперБ» в Дяка, заступника голови; «Шкода Октавіа» — в заступника Піщанського.

Петро Середюк, екс-керуючий справами виконкому:

— Орендуємо також авто для Юрія Поліщука, заступника міського голови, і готуємося підписати договір оренди для Ігоря Кречкевича. Звісно, за краще користуватися новішими авто. Бо якщо автомобілю 10-13 років, то більше коштів іде на його ремонти і заправку. Оренда одного авто обходиться в 4-4,5 тисячі міському бюджету. Орендодавця обирають через Прозорро. Можна виписати в умовах певні параметри автомобіля, але не марку авто.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також