Секс для здоров`я

4885 0

Ми у соцмережах:

Секс для здоров`я

Більшість вчених прийшли до одноголосної думки, що сексуальне життя безпосередньо впливає на загальний стан здоров'я. Вся справа в окситоцину - гормону, який виділяється під час статевого акту. Цей гормон сприятливо впливає на імунітет людини. Крім того, заняття сексом сприяє виділенню антитіл, які носять назву імуноглобулін А, вони чинять активний опір багатьом хворобам і інфекціям.

Користь сексу для чоловіків

Британські вчені дійшли висновку, що чоловіча половина людства, яка веде більш-менш активне статеве життя до 50 років, менш схильна до захворювань серцево-судинної системи. Інфаркти можуть траплятися в найвідповідальніший момент, але це швидше пов'язано з сильним перевтомою або звичайною втомою.

Крім цього, активне статеве життя сприятливо позначається на підтримці активності багатьох груп м'язів, деякі з яких не задіюються навіть під час фізичних занять спортом. Заняття сексом сприяють циркуляції крові по судинах, що веде до зниження її застійних процесів і перешкоджає виникненню тромбів. Більш того, під час статевих актів відзначається підвищене слиновиділення, що має антибактеріальну дію на порожнину рота. Так що тим, хто хоче мати здорові зуби, доведеться підвищити свою статеву активність. Так що користь сексу для здоров'я чоловіків очевидна!

Напевно більшість з нас не з чуток знає, що таке стрес. Саме секс сприяє швидкому позбавленню від цього гнітючого стану. Це відбувається завдяки виділенню специфічного гормону радості. Більш того, статевий контакт має прекрасний болезаспокійливу властивість. Звичайно, біль від зламаної ноги він навряд чи зможе заглушити, а ось звичайну головний біль як рукою зніме.

Користь сексу для жінок

Особливо ефективно секс знімає біль у жінок в період ПМС.

Регулярне статеве життя веде до поліпшення нюху. З чим це пов'язано? Під час статевого акту виробляється такий гормон, як пролактин, який сприяє швидкому утворенню нових нейронів, які і відповідають за властивості нюхового центру мозку.

Тривале утримання від сексу, особливо у жінок, веде до накопичення в організмі чоловічого гормону - тестостерону, який, в свою чергу, надає далеко не корисну дію. Так, він веде до значного накопичення білка, який веде за собою швидке старіння організму. Виходячи з цього, можна зробити висновок: для того щоб зберегти красу і молодість, потрібно частіше займатися сексом. І знову користь сексу для здоров'я жінки очевидна!

Користь сексу для краси і здоров'я

Вчені зробили ще один висновок - секс збільшує тривалість життя. Незаперечні статистичні дані говорять, що набагато довше живуть ті, хто перебуває у шлюбі або має постійного сексуального партнера. Це безпосередньо пов'язано з тим, що постійний секс надає не тільки омолоджуючу дію на організм, але і на залози внутрішньої секреції особливо.

Під час статевого акту задіяна робота простати у чоловіків і яєчників у жінок, а також діяльність гіпофіза, щитовидної залози і надниркових залоз, що сприяє зниженню концентрації глюкози в жировій тканині. Грубо кажучи, секс спалює калорії, що є приємним способом скинути кілька зайвих кілограмів. Звичайно, такого ефекту не буде, якщо займатися ним всього пару хвилин і вести себе як лінивці. Для того щоб схуднути, доведеться неабияк попітніти під ковдрою.

Крім усього перерахованого вище, регулярне статеве життя сприяє активному росту нігтів і волосся, при цьому вони міцні і здорові. Також він має безпосередній вплив на шкіру - запобігає утворенню вугрів.

Вченими доведено також, що жінки завдяки цьому заняттю виглядають набагато молодшими за свій вік. Крім того, сідниці при регулярному статевому житті стають більш привабливими, а м'язи - пружними. Виходячи з вищевикладеного, слід: активне статеве життя сприяє омолодженню, кращому самопочуттю і збільшення тривалості життя. Ви все ще сумніваєтеся в користь сексу?

І не варто думати, що 50 - це вже не вік для любовних утіх. Якщо організм вимагає цього і здатний на це, відмовляти не можна, часто звертаються в секс шоп. Це веде до підвищення стійкості організму до багатьох захворювань, тому люди, які ведуть активне статеве життя, набагато рідше страждають віковими захворюваннями, ніж ті, які від неї утримуються. Крім того, жінки з віком отримують набагато більше задоволення від заняття сексом, ніж ті, хто молодший від них на пару десятків років.

Безумовно, регулярний секс корисний для здоров'я як чоловіки, так і жінки, сприяє омолодженню організму, підтримці його в тонусі, гарному настрою і сталого імунітету. Любовні втіхи надають привабливий зовнішній вигляд і здоровий колір обличчя, а також дарують заряд бадьорості та гарний настрій. Як стало зрозуміло, кращий еліксир здоров'я - це регулярне статеве життя. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також