Село в шоці: в Рачині їздив трактор із піснями та гостинцями від молодят

4350 0

Ми у соцмережах:

Село в шоці: в Рачині їздив трактор  із піснями та гостинцями від молодят

Сталось це сьогодні, 30 серпня. А все тому, що рачинський жіночий вокальний ансамбль "Кумоньки" так оригінально вітав з одруженням ведучу усіх місцевих свят - Орисю Тарасову.

Ще зранку хресний тато нареченої Володимир Мартинюк ( учасник художньої самодіяльності, гуморист) разом із друзями "вбрали" трактор в кульки з рушниками. А пізніше пан Володимир, сівши за кермо, зібрав "Кумоньк" до гурту і повіз вітати похресницю з одруженням. Талановиті "Кумоньки" всю дорогу співали пісні під баян, розповідає Ксеня ГАЛИЦЬКА з блогу Знай більше. .

- Ми привітали наречених гарними, жартівливими словами, піснями. Організували для них конкурси весільні та, звичайно, подарували подарунок від сім'ї рачинської художньої самодіяльності. А потім вже дружби переоділися в наречену з нареченим і їздили селом з батьками нареченої, адже Орися остання в їх сім'ї вийшла заміж і під українські пісні пригощали односельчан.  Все було стерильно, тільки одноразовий посуд та рукавички, - розповідає читачам Блог "Знай більше" керівниця ансамблю Алла Грабар.

 - Давно такого в селі не було. Ми були в шоці. Всі вибігали на дорогу, щоб побачити, що ж то там таке робиться. Пісні співають, баян грає... та ще й по "сто грам" наливають. Пригощали ще салом, домашніми ковбасами й шинками, а також канапками і овочами, - кажуть у селі.
Блог "Знай більше" приєднується до усіх вітань і бажає молодятам щасливої долі, кохання міцного, благополуччя та всього доброго в житті.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також