Селяни конфліктували з лісниками, бо вважають, що рубають усе підряд (ФОТО/ВІДЕО)

6405 0

Ми у соцмережах:

Селяни конфліктували з лісниками, бо вважають, що рубають усе підряд (ФОТО/ВІДЕО)

Громадські активісти звинувачують лісівників в тому, що під виглядом санітарних рубок ті нищать у лісі цілком здорові дерева, а лісівники у відповідь звинувачують селян в тому, що вони перешкоджають законним рубкам та втручаються в їхню господарську діяльність.

 Державне підприємство "Березнівське лісове господарство" повідомляє, що після того, як 12 лютого правоохоронці у с. Лінчин Березнівського району провели спецоперацію по запобіганню незаконному видобутку бурштину на території Бобрівського лісництва, так звані «громадські активісти» вчиняють різні протиправні дії.

Ще під час спецоперації ці «природолюби» вдалися до масового зрізання дерев, щоб перекрити дорогу Михалин – Лінчин та Лінчин – Чабель.

А вже вчора, 17 лютого, ці «активістии» вчинили спробу втручання в господарську діяльність ДП «Березнівський лісгосп», перешкоджаючи проведенню законної рубки. Про це працівники лісгоспу повідомили на лінію «102». На місце події виїхали представники поліції та лісгоспу, які надали всі необхідні документи місцевим жителям, що підтверджують законність проведення рубки. Розмова відбувалась упродовж години.

Кажуть, що надали вичерпні відповіді на всі запитання активістів. Домовилися, що надалі інформуватимуть місцевих жителів щодо здійснення лісогосподарських заходів, щоб не виникало непорозумінь.

Читайте також по темі: Спецоперація на Рівненщині: бурштинокопачів затримали за опір поліцейським та за те, що їх били


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також