Селяни затримали злодіїв, які крали зі цвинтарів

1638 0

Ми у соцмережах:

Селяни затримали злодіїв, які крали зі цвинтарів

70-річний мешканець села Грабів, що у Рівненському районі, разом із односельцями зупинив автомобіль із причепом, завантажений металічними огорожами.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що за кермом «Cітроена» перебував 24-річний рівнянин, а пасажиром був його 53-річний батько. З’ясувалося, що обоє викрали секції металевих огорож, які були складені на території місцевого кладовища. Як пояснили поліцейським, хотіли підзаробити. 

Загальна орієнтовна вага краденого майна становить майже півтонни.

За фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, слідчим Рівненського районного відділення поліції розпочато досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру у вчиненні злочину. Поліцейські автомобіль вилучили та помістили на територію відділення поліції. У рамках кримінального провадження, слідчим подано клопотання до суду про накладення арешту на транспортний засіб та крадене майно.

Відомо, що 53-річний мешканець обласного центру вже притягався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також