Селянина судитимуть за угон мопеда, на якому втікав від поліції

926 0

Ми у соцмережах:

Селянина судитимуть за угон мопеда, на якому втікав від поліції

Слідчі районного відділення поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 45-річного жителя села Великі Загірці.

Нагадаємо, 10 квітня після надходження до поліції повідомлення про викрадення мопеда на розшук транспортного засобу негайно було орієнтовано особовий склад нарядів ГРПП, яким вдалося оперативно встановити місце знаходження двоколісного та затримати викрадача. Тоді 45-річний зловмисник, побачивши поліцейських, кинув мопед та почав утікати. На законні вимоги інспекторів зупинитися не реагував, натомість поводив себе агресивно та лаявся на адресу правоохоронців та очевидців. Однак, екіпажу ГРПП вдалося його затримати.

Під час досудового розслідування встановлено, що зловмисник о 15 годині того ж дня, маючи умисел на незаконне заволодіння мопедом, прийшов до господарства знайомого. Скориставшись відсутністю власника, через не зачинені вхідні двері проник до будинку, а звідти — до комори, розташованої всередині оселі, та вивів звідти «Kanuni Nostalgia». Не маючи посвідчення водія відповідної категорії, сів на мопед і поїхав.

Слідчі Дубенського районного відділу поліції закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаним із проникненням у приміщення. Матеріали кримінального провадження  скеровано на розгляд суду.

На час слідства жителю села Великі Загірці було обрано запобіжний захід - особисте зобов’язання. Обставини, які обтяжують покарання — вчинення кримінального правопорушення відносно особи з інвалідністю, а також вчинення злочину особою, що перебуває у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також