Судитимуть, бо випалював вугілля на землі ЗСУ неподалік Рівного

660 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

До Рівненського районного суду для розгляду скеровано обвинувальний акт щодо 24-річного жителя Рівненського району. Йому інкримінують самовільне зайняття земельної ділянки в зоні особливого використання земель.

Досудовим розслідування встановлено, що чоловік, всупереч встановленому законом порядку щодо володіння та користування землями державного фонду, вчинив самовільне захоплення земельної ділянки та розмістив на ній три металеві бочки, призначені для випалювання деревного вугілля. Жодних дозвільних документів на таку діяльність в обвинуваченого нема. До того ж земельна ділянка, де він розмістив бочки розташована в межах населеного пункту с. Козлин, Рівненського району, і призначена для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України, повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділення поліції № 1 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також