SEO-просування бізнесу: навіщо воно потрібне?

916 0

Ми у соцмережах:

SEO-просування бізнесу: навіщо воно потрібне?

SEO-просування — це цілий комплекс послуг, спрямованих на підвищення позицій сайту в органічній видачі Google, Яндекс та інших пошукових систем. Займається їм компанія Aweb, у якій можна замовити послугу на сайті https://aweb.ua/. Фахівці можуть зробити так, щоб потенційні клієнти могли легко знаходити ваш ресурс в ТОПі видачі та робили цільову дію, тобто купували товари або замовляли послуги. Про необхідність SEO ми детально розповімо далі.

Вихід в лідери

Так вже склалося, що користувачі віддають перевагу тим сайтам, які знаходяться в ТОПі пошукових систем. Поки ваш ресурс знаходиться внизу, клієнти віддають перевагу конкурентам. Тобто ви втрачаєте свої гроші.

Що ще гарантують провідні позиції? Можливість створювати тренди у своїй ніші. Не потрібно буде орієнтуватися на конкурентів. Можна грати за своїми правилами, підлаштовуючи нішу під себе і свої потреби.

Залучення необмеженої кількості нових клієнтів

SEO-просування не має ніяких лімітів за кількістю переходів на сайт. Чим більше цільових запитів будо під оптимізацію, тим більше буде відвідуваність сайту і обсяг продажів. Частина відвідувачів можуть стати клієнтами.

Отримання цільового трафіку

Коли користувачі вбивають свій запит в пошуковий рядок, то вони вже зацікавлені в якомусь товарі чи послузі. Дуже велика ймовірність, що вони зроблять покупку. Їм залишилося тільки знайти догідну пропозицію. Висока вірогідність, що вони оберуть сайт, який знаходиться в ТОП-10. Нижче користувачі не опускаються.

Лояльна цільова аудиторія — це, до речі, найважливіша перевага SEO перед контекстною рекламою. Вона, як ніби, нав'язує товар і змушує до покупки. Це може дратувати потенційних клієнтів.

Збільшення кількості продажів на сайті

Розкрутка сайту за допомогою SEO здатна залучати величезну кількість потенційних клієнтів. Головне — це сформувати грамотні ключові слова і словосполучення, які максимально відповідають тематиці бізнесу. Таким чином за короткий період часу вдасться розширити клієнтську базу і збільшити прибуток.

Формування постійного потоку клієнтів

SEO-просування забезпечує тривкий результат. Навіть після закінчення рекламної кампанії, результати від просування не зникнуть в одну мить. Клієнти як і раніше будуть приходити на сайт з метою замовити товар або скористатися послугою.

Популяризація бренду

Одна з ключових цільової SEO — це підвищити впізнаваність бренду і створити позитивний

імідж компанії. Сайти, які знаходяться в ТОПі пошукових систем, викликають більше довіри у клієнтів і добре запам'ятовуються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також