SEO-просування сайтів в Україні у 2023 році

546 0

Ми у соцмережах:

SEO-просування сайтів в Україні у 2023 році

 SEO просування сайтів є важливою складовою стратегії поліпшення видимості та ранжування вашого сайту в результатах пошуку. SEO оптимізація сайту також допомагає залучити якісний трафік. Загалом, пошукове просування вебсайту сприяє:

- поліпшенню технічного стану сайту;

- підвищенню впізнаваності в інтернеті;

- удосконаленню поведінкових факторів на ресурсі;

- створенню додаткового каналу продажів.

SEO просування сайтів підходить для широкого спектра ніш і галузей. Це може бути розкрутка інтернет-магазинів або будь-якого іншого вебсайту, який прагне збільшити свою онлайн-видимість.

Що включає SEO просування сайтів

Просування сайтів в інтернеті складається з таких етапів:

1. SEO-аудит і попередній аналіз, складання плану робіт із SEO просування.

2. Підготовка і старт робіт, зокрема аналіз конкурентів, збір і кластеризація семантичного ядра тощо.

3. Активне просування сайтів: розширення ядра, моніторинг позицій сайту, тематична оптимізація, нарощування і модерація посилальної маси.

Врахуйте, що це лише загальний список етапів. Наприклад, якщо це просування нового сайту, воно матиме свою специфіку й етапи можуть дещо відрізнятися.

SEO оптимізація сайту від Ланет CLICK

Диджитал агентство Ланет CLICK займається SEO просуванням у різних нішах: інтернет-магазини, забудовники, B2B-компанії, виробники, дистриб'ютори, медична сфера, заклади харчування, IT-компанії та інші.

Просування нового сайту або вже наявного від Ланет СLICK включає:

- внутрішню оптимізацію: складання семантичного ядра, розробку структури сайту, технічну SЕО-оптимізацію, пошук і виправлення технічних помилок;

- зовнішню оптимізацію: визначення конкурентоспроможності ресурсу, аудит поточної посилальної маси та її подальше нарощування, підбір тематичних і якісних донорів, публікація контенту;

- контентну оптимізацію: підвищення інтентності контенту, тобто удосконалення контенту відповідно до потреб і запитів користувачів.

Так, у рамках просування інтернет-магазину нам вдалося забезпечити приріст трафіку на 144% в умовах переїзду сайту. Хочете так само? Достатньо замовити просування сайту від Ланет СLICK.

З питань вартості послуг звертайтеся за телефоном +38 (044) 225-19-00 або пишіть нам: lanetclick@lanet.ua! Ми на зв'язку!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також