SEO-просування сайту: як виконати і скільки коштує

312 0

Ми у соцмережах:

SEO-просування сайту

У сучасному світі вже абсолютно недостатньо створити сайт, наповнити його цікавим контекстом і чекати великого припливу клієнтів. Щоб пропозиція компанії побачили ті, для кого воно призначене, існує оптимізація. На зорі інтернету, коли кількість веб-ресурсів поступово зростало, виникла необхідність у створенні спеціальних пошукових систем. Тоді ж була виявлена і залежність трафіку від них. Так виник напрямок SEO (Search Engine Optimization) - система методів розвитку ресурсу, спрямована на просування сайту в топ 10 в пошуковій видачі. Це дозволяє збільшити трафік і наростити число потенційних клієнтів. Якщо робота по оптимізації виконана ретельно, отримана висока позиція зберігається досить тривалий час, а число цільових переходів буде продовжувати рости.

Основні цілі SEO

При роботі над проектом фахівці враховують алгоритми ранжирування, задані пошуковими системами. Такі правила створені для того, щоб надати користувачеві максимально корисний контент.

Які ж цілі ставлять перед собою фахівці SEO? Це зростання таких показників:

· Відвідуваності. Збільшення кількості відвідувачів, що цікавляться контентом, тематикою і пропозицією компанії;

· Конверсії. Завдяки якісному контенту, зручності користування сайт краще ранжируется і привертає більше трафіку;

· Довіри покупців. Ресурси, що займають перші позиції в пошуку, викликають максимальну довіру потенційних клієнтів. Користувачі в своєму пошуку дуже рідко опускаються на посилання нижче десятої позиції;

· Конкурентної переваги. Це досягається за рахунок максимальної видимості сайту. Чим частіше людині попадається певний бренд, тим більша ймовірність його запам'ятовування;

· Кількості постійних клієнтів. Перші позиції полегшують повторний пошук покупців.

Щоб домогтися потрапляння в топ 10, потрібно не просто слідувати певним вимогам. Цього можна досягти тільки в результаті втілення комплексної стратегії, що включає попередні дослідження, постійний аналіз результатів і велика кількість інших чинників.

Як добитися високих позицій в пошуку

Для здійснення SEO-просування свого сайту найкраще звернутися в одну з компаній, яка працює в цьому напрямку. Тут створюється команда з різних фахівців з SEO, програмування, лінкбілдінгу, копірайтингу та ін.

Найчастіше такі компанії пропонують наступний пакет послуг:

· Підключення спеціальних сервісів для аналізу відвідуваності;

· Розробку стратегії щодо поліпшення;

· Технічну оптимізацію, від якої залежатимуть швидкість і коректність його визначення пошуковою системою;

· Роботу з контентом для збільшення його привабливості, а також утримання відвідувача на ресурсі;

· Підвищення юзабіліті;

· Внутрішню і зовнішню оптимізацію.

Для роботи з клієнтом компанія виділяє менеджера, в завдання якого входить збір всієї необхідної інформації. Потім формується команда, яка буде займатися проектом. Складається прогноз зростання пошукового трафіку. Регулярно проводиться аналіз результатів, визначаються шляхи коригування для подальшого їх поліпшення.

Вартість оптимізації

Для кожного клієнта ціна просування розраховується індивідуально. Вона буде залежати від складності робіт і їх обсягу, необхідного числа посилань. Більш конкретно визначити вартість фахівці зможуть тільки після аналізу ресурсу і тієї області, в якій він функціонує. На ціну також будуть впливати рівень конкуренції і рентабельність. У будь-якому випадку просування сайту з оплатою за результат-це гарантія того, що ресурс потрапить в топ-10.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також