Сергій Бондар: «Це результати світового рівня»

840 0

Ми у соцмережах:

Сергій Бондар: «Це результати світового рівня»

Рівненські стрільці-пістолетники були поза конкуренцією на Зимовому чемпіонаті України у Львові. У стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів Олег Омельчук здобув «золото», а його напарник по команді Дмитро Гонта — «срібло». Крім цього, Омельчук, Гонта, а також Андрій Сокол стали чемпіонами України і в командному заліку.

Дві медалі на цьому ж чемпіонаті здобули і рівненські жінки-пістолетниці. У командному заліку на 25 метрів в Оксани Ковальчук, Юлії Бороденко та Анастасії Семчишиної срібна медаль, а в особистому у Ковальчук — ще й бронзова.

Чемпіонат України у Львові став першими офіційними змаганнями для рівненських стрільців у новому сезоні.

— Олег Омельчук та Оксана Ковальчук показали високі результати, це результати світового рівня, — поділився своїми враженнями старший тренер збірної Рівненщини з кульової стрільби Сергій Бондар. — Оксана з величезним відривом від суперниць вийшла до фіналу, але у фіналі виступила дещо скромніше, посівши третє місце. Щодо майбутніх міжнародних стартів, то ситуація невизначена. 26 лютого мав бути чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї, але його перенесли на літо. Є можливість поїхати на етап Кубка світу, але перед цим треба два тижні просидіти на карантині в готелі, тому ми зараз у підвішеному стані.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також