Сергій Ліщук підтримує ініціативу Святослава Стельмащука та Громадського контролю!

2275 0

Ми у соцмережах:

Сергій Ліщук підтримує ініціативу Святослава Стельмащука та Громадського контролю!

Вже третій рік поспіль в літній період у Рівному відбуваються змагання з вуличного баскетболу в рамках Стритбольної ліги Рівного.

22 серпня на баскетбольному майданчику біля будинків на вул. Князя Острозького 10, 14 відбувся заключний шостий тур Стритбольної ліги Рівного. Цей тур був вирішальним, у ньому розігрувалися путівки у фінал Ліги. Також він був особливий тим, що на участь в ньому заявилося 13 команд, а присутність вболівальників була найбільшою. Сергій Ліщук Так, команди «Юбік», «РДГУ», «Splash Team», «Free Agents», «Дикий Захід», «AND1», «Break away», «Muller Filter», «Пєстікі», «Ворчуни», «Лавісс», «Rіvne Rayon», «Lucky Shot» були розподілені на 4 групи, де в іграх між собою визначили по дві кращі команди, які вийшли до фінальної частини змагань. Як очікувалося, на майданчику точилася запекла боротьба між командами, де майже в кожній грі були повна віддача, емоції, розчарування, а перемога виривалася на останніх секундах матчів. За результатами туру перемогу здобула команда «RivneRayon», перегравши у фіналі команду «Free Agents», третє місце посіла команда «РДГУ», здобувши перемогу над командою «Лавісс». Усі учасники отримали рейтингові бали, а переможці були нагороджені подарунками від постійного партнера Ліги, представника «Рівненського громадського контролю» Святослава Стельмащука.

Святослав Стельмащук

- З кожним роком рівень Стритбольної ліги Рівного зростає, оскільки в ній беруть участь теперішні та колишні гравці Української Суперліги, такі як Віктор Герасимчук, Ілля Шемосюк, Анатолій Дубнюк, Олександр Захожий, Юрій Кузьмінець, Андрій Бугаєвський та Олександр Шостуха, - розповідає Святослав Стельмащук. - В іграх з гравцями такого рівня молоді хлопці набувають неабиякого досвіду. Третій рік я є партнером ліги та підтримую ініціативу вуличного баскетболу, адже сам є спортсменом і розумію, що потрібно підтримувати форму та дотримуватись здорового способу життя. На жаль, в місті не вистачає спортивних майданчиків для вуличного баскетболу, а ті два-три майданчики, які зараз збудовані місцевою владою, не відповідають жодним стандартам. До цього повинен бути професійний підхід. Баскетбольний майданчик біля будинків на вул. Князя Острозького, 10, 14, який був облаштований за моєї допомоги декілька років тому, вважається найкращим у Рівному, де збираються спортсмени з усього міста. Після сьогоднішнього туру я впевнений, що ми на правильному шляху і вуличному баскетболу в місті Рівному бути! Переможці туру
Своїми враженнями поділився присутній на шостому турі Ліги багаторазовий чемпіон України, володар кубків України, володар кубків УЛЄБ та гравець іспанської «Мурсії» Сергій Ліщук: - Зараз перебуваю в Рівному у відпустці, тому вирішив відвідати змагання з вуличного баскетболу. Хочу відзначити хорошу організацію туру, велику кількість спортсменів та вболівальників. Приємно, що в рідному місті проводяться змагання такого типу. Повністю підтримую ініціативу Святослава Стельмащука та Громадського контролю щодо популяризації стритболу та влаштування в місті якнайбільше баскетбольних майданчиків, адже за кордоном вони є у кожному дворі, - розповідає Сергій Ліщук. Нагадаємо, що фінал Стритбольної ліги Рівного 2015 відбудеться 29 серпня 2015 року на майдані Короленка. Початок о 10-й годині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також