Сергій Ліщук: «Я результатом задоволений»

1565 0

Ми у соцмережах:

Сергій Ліщук: «Я результатом задоволений»

Чоловіча команда баскетбольного клубу «Рівне» посіла друге місце у своїй підгрупі за підсумками першого етапу чемпіонату вищої ліги. Щоб бути першими, рівнянам потрібно було двічі вдома обіграти головного конкурента БК «Тернопіль». Втім, вже у першій зустрічі наша команда програла — 81:84. У повторному матчі БК «Рівне» переміг — 94:69.

— Я результатом задоволений, незважаючи на те, що боротьбу за першу сходинку «Тернополю» ми програли, — так прокоментував виступ своєї команди на першому етапі президент БК «Рівне» Сергій Ліщук. — Цьому є об’єктивні причини. У виїзних матчах проти тернополян у нас було шість повністю здорових гравців, у домашніх — сім. А загалом — все нормально. Завдання залишається незмінним — медалі.

Цікаво тепер, який рівень в команд з іншої підгрупи? Розмов чув багато, але поки не зіграємо, не дізнаємося. Там є «Прометей» з Кам’янського — це фактично готова команда Суперліги. Але й вони ледве обіграли команду Миколаєва. З усіма будемо боротися, хоча й маємо кадрові проблеми. Сподіваюся, вже до найближчих ігор відновляться Шанюк та Анісімов, тривалішим буде відновлення у Мисковця. Незрозуміла поки що ситуація з Кісельчуком. Ми ще маємо право дозаявити когось з гравців віком до 22 років. Тож зараз думаємо над цим.

Нагадаємо, на другому етапі по чотири команди з двох підгруп сформують фінальну вісімку. Команди з однієї підгрупи між собою більше не гратимуть, їм будуть враховані результати очного протистояння на першому етапі. Таким чином, рівняни на другому етапі ще зіграють 16 поєдинків з представниками Сходу, командами «Прометей» (Кам’янське), БК «Кривий Ріг», «Ніко-Баскет» (Миколаїв) та БК «Маріуполь». Стартові поєдинки другого етапу БК «Рівне» проведе найближчих вихідних у Миколаєві.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також