Сергій Шемосюк: «Була цікава гра...»

2042 0

Ми у соцмережах:

Сергій Шемосюк: «Була цікава гра...»

Баскетболісти «Пульсара» після першої перемоги в сезоні над «Політехніком» черговий матч проводили у Кривому Розі проти «Кривбасбаскету», команди, в якій виступає вихованець нашого баскетболу Віктор Герасимчук. Детальніше про цю зустріч розповідає головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк:

«Кривбасбаскет» — «Пульсар»
88:80 (12:22, 19:19, 34:17, 23:22)
«Пульсар»: Рихлюк (12), Костко (4), Ковалевський (21), Кіба (3), Дубнюк (24+12 підборів), Скиданов (4), Шемосюк (7), Река (5), Артимович (0).
Володіння м’ячем 47% / 53%
Кількість змін лідера 4
Максимально очок підряд 9 / 8
Рівність рахунку 3
Макс. різниця в рахунку +12 / +15

Баскетболісти «Пульсара» після першої перемоги в сезоні над «Політехніком» черговий матч проводили у Кривому Розі проти «Кривбасбаскету», команди, в якій виступає вихованець нашого баскетболу Віктор Герасимчук. Детальніше про цю зустріч розповідає головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк: — Для глядачів це була цікава гра. Програвши лише третю десятихвилинку, ми у підсумку отримали «мінус» вісім. Звісно, це не те, чого ми хотіли. Після чудово проведеної першої чверті була рівна друга десятихвилинка, а за нею просто провальна для нас третя... Щось подібне було у попередній зустрічі з «Політехніком». Команда розслабилася. Про що можна говорити, коли ми не забили чотири рази з-під кошика, коли ніхто не заважав, не реалізували одинадцять штрафних. Як результат, за третю чверть ми пропустили більше, ніж за першу половину. — Яке враження на вас справив «Кривбасбаскет»? — Суперник продемонстрував чудовий бойовий дух, чого не вистачало нам. — Як у новій команді виглядав ваш вихованець Віктор Герасимчук? — Ніяк. Нуль очок за сім хвилин — статистика доволі красномовна. — Чи готовий «Пульсар» у суботу дати бій МБК «Миколаїв»? — Протистояння Рівне-Миколаїв — це завжди цікаво. Думаю, глядачі отримають задоволення від хорошого спортивного дійства. Цей чемпіонат став значно цікавішим для глядачів, але разом з тим значно складнішим для тренерів. Матч «Пульсар» — МБК «Миколаїв» відбудеться у суботу в спорткомплексі ДЮСШ №4, його початок о 17.00. Результати інших матчів туру: «Азовмаш» — БК «Київ» — 87:64 (Сергій Ліщук приніс маріупольцям 4 очки, 3 підбори та 2 блок-шоти), МБК «Миколаїв» — «Політехнік» — 91:82, «Львівська політехніка» — «Сумихімпром» — 98:97.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також