Сергій ШТУРХЕЦЬКИЙ: «Я хочу пишатися безпечним, охайним і сучасним містом!»

1477 0

Ми у соцмережах:

Сергій ШТУРХЕЦЬКИЙ: «Я хочу пишатися безпечним, охайним і сучасним містом!»

Мене звати Сергій Штурхецький, і я матиму за честь представляти інтереси рівнян в обласній раді, якщо ви висловите мені свою підтримку 25 жовтня на місцевих виборах.

За підтримки рівнян це зробити МОЖЛИВО!

Мене звати Сергій Штурхецький, і я матиму за честь представляти інтереси рівнян в обласній раді, якщо ви висловите мені свою підтримку 25 жовтня на місцевих виборах.
Знаєте, завжди вважав себе журналістом, рівновіддаленим від будь-яких політичних течій. Безкомпромісно викривав недоліки нашої влади, сам доходив до розуміння і пробував допомогти і рівнянам зрозуміти приховані механізми, які крутили колесо місцевої політики. Але прийшов той час, коли я зрозумів, що і живемо ми не так, як нам би цього хотілося ще й тому, що розумні люди зазвичай тільки критикують, але мало роблять для змін у своєму будинку, на своїй вулиці, у своєму місті. Зміни не можна робити, сидячи на дивані. Штурхецький Сергій

Зберегти країну — це праця, а не слова

Сьогодні навіть важче, ніж у холодні і тривожні дні Майдану. Тоді була загроза від влади, але тоді навколо себе я відчував тисячі і мільйони рук підтримки. А сьогодні, коли Ворог зрозумів, що військовою силою йому нас не здолати, він з радістю сприймає будь-які крики розпачу і зневіри, які лунають іноді у нас. Українців не могли подолати завойовники, але українці дуже часто руйнували свою країну своїми чварами. Тому і завдання в нас якнайвідповідальніше: Вибороти мир і Зберегти країну. Хтось скаже — це всього лиш слова. Для мене — ні. Для мене Україна, Рівне, родина, громада, гідність — не просто слова. Це — мої цінності, які розділяють тисячі рівнян. Для мене відповідальність — це у складний час визначитися із своєю ділянкою роботи і, зціпивши зуби, робити свою справу на благо громади. Саме тому я погодився із рішенням моїх однопартійців у лютому цього року очолити Рівненську територіальну організацію ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ». Нам вдалося за невеликий час зібрати потужну команду однодумців у всіх містах і селах Рівненщини. Ми змогли розгорнути дієві програми підтримки воїнів АТО, допомозі із оформленням субсидій, юридичної допомоги громадянам, боротьбі із корупцією. Шість високопосадовців за цей рік в області було спіймано на хабарі. Воїни АТО та демобілізовані починають отримувати не лише соціальну, але й психологічну допомогу. Вперше в області відкриваються дитячі садочки і ремонтуються школи. Незважаючи на війну, рівняни встигають не тільки свою ділянку Східного фронту укріплювати, але й будувати дороги в області і місті. Саме завдяки цій діяльності ми можемо з гордістю пропонувати рівнянам своїх кандидатів до обласної та міської рад. Shturch Я відчуваю обов'язок перед Рівним, де пройшли всі мої роки свідомого життя. Я хочу пишатися безпечним, охайним і сучасним містом, де би кожен якнайкраще зміг реалізувати свій потенціал. З кожним днем наша мрія наближається. Вже здійснюються перші кроки. Минулого тижня оголошено набір в патрульну поліцію. Ще до нового року у місті стане безпечніше. Це, в тому числі, стало можливим завдяки моєму спільному з нардепами від «СОЛІДАРНОСТІ» зверненню до Еки Згуладзе у серпні. За один тільки вересень за допомогою громадських активістів мені вдалося зупинити незаконних тендерів на суму понад 1 мільйон гривень. Отож все тільки починається. РАЗОМ — ПЕРЕМОЖЕМО!
Із надією
ШТУРХЕЦЬКИЙ СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, кандидат в депутати до Рівненської обласної ради від ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»
Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також