«Серце» депутатки міськрада взяла на баланс

1576 0

Ми у соцмережах:

«Серце» депутатки міськрада взяла на баланс

Минуло два місяці відтоді, як на площі Шевченка встановили подарунок депутата обласної ради Ксенії Павловської – червоне пластикове серце та білі літери на підставках, складені у слово «Костопіль». За цей час подарунок зазнав кількох випробувань сильними вітром та дощем, а також силою нетверезих костопільчан.

Спочатку у серці пробили дірку, а невдовзі після ремонту дірку в серці знову пробили, пошкодивши цього разу й одну з літер. Через деякий час дірок не стало, але це був не ремонт: пошкоджені частини пластику повернули на інший бік, до ялинки, яку взимку прикрашають як новорічну.
 
Подейкують, нібито знайшли того, хто поламав подарунок пані Павловської, але ні він, ні комунальники поки що його не відремонтували. Нещодавно міськрада прийняла цей об’єкт на свій баланс, і тепер саме вона має займатися його утриманням та ремонтом. Оскільки вуличного освітлення в Костополі вночі, як у бідні 90-ті роки, так і немає, це доведеться робити, може, ще неодноразово, оскільки навіть за наявності камер спостереження уночі, коли не світяться ліхтарі, жодного зловмисника розпізнати на них буде неможливо. Тож і невідомо, скільки те все на площі простоїть.
 
Кілька років тому Ксенія Павловська подарувала костопільчанам дитячі гойдалки, які поставили у парку на вул.Незалежності. Їх теж невдовзі зламали, й благодійниця мусила власним коштом ремонтувати. Міська рада, до якої пані Павловська звернулася з проханням прийняти гойдалки на баланс, зажадала сертифікатів відповідності. Не отримавши цих документів, у прийнятті на баланс міськрада відмовила. І гойдалки з парку непомітно зникли.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також