Сервісний центр МВС нагадує рівнянам перереєструвати автомобілі, на яких встановили газобалонне обладнання

1328 0

Ми у соцмережах:

Сервісний центр МВС нагадує рівнянам перереєструвати автомобілі, на яких встановили газобалонне обладнання

З початку року в територіальні сервісні центри МВС Рівненської області провели 1038 перереєстрацій авто після переобладнання на газове пальне.

Як повідомляє пресслужба Сервісного центру МВС на Рівненщині, автовласникам, які встановили ГБО, потрібно за десять днів після проведення переобладнання перереєструвати авто у сервісному центрі МВС. Там видадуть нове свідоцтво про реєстрацію з записом про встановлення на автомобіль газобалонного обладнання. При цьому наявність транспортного засобу не обов’язкова.

Для того, аби перереєструвати автомобіль, з собою треба мати паспорт громадянина України (у разі надання ID-картки без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію місця проживання разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи) або документ, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус, в якому зазначено відомості про реєстрацію місця проживання; ідентифікаційний код; акт приймання-передачі авто (видає підприємство, на якому встановлюється ГБО); свідоцтво про погодження конструкцій (видає підприємство, на якому встановлюється ГБО); акт технічної експертизи, потрібен для всіх, крім переобладнаних авто (видає підприємство, на якому встановлюється ГБО або спеціальна організація, перелік яких ви можете дізнатися в ТСЦ); сертифікат відповідності конструкції (тільки для автобусів); наказ керівника підприємства за призначення відповідальної особи (лише для юридичних осіб).

Інколи після купівлі на вторинному ринку автомобіля із вже встановленим ГБО, нові власники лише в сервісному центрі МВС дізнаються про відсутність відповідного запису у свідоцтві про реєстрацію авто. У такому випадку для того, щоб узаконити зміни в конструкції автівки, потрібно звернутись до фахівців, які встановлювали на автомобіль газове обладнання, з вимогою надати потрібні документи, аби внести відомості про переобладнання автомобіля. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також