Сержант слідчого ізолятора брав хабарі

2247 0

Ми у соцмережах:

Сержант слідчого ізолятора брав хабарі

Як у слідчий ізолятор потрапляють заборонені для використання предмети? Вочевидь, що це не може відбуватися без сприяння його працівників. Днями підтвердженням цьому став факт викриття у хабарництві сержанта слідчого ізолятора, що на вулиці Дворецькій у Рівному. За свої «послуги» сержант брав майже тисячу гривень. І не раз.

СІЗО хабарник Як у слідчий ізолятор потрапляють заборонені для використання предмети? Вочевидь, що це не може відбуватися без сприяння його працівників. Днями підтвердженням цьому став факт викриття у хабарництві сержанта слідчого ізолятора, що на вулиці Дворецькій у Рівному. За свої «послуги» сержант брав майже тисячу гривень. І не раз. Андрій Боровик, заступник прокурора Рівненської області:

— Встановлено, що сержант внутрішньої служби систематично одержував від громадян кошти за сприяння у передачі особам, що утримуються у зазначеній установі, заборонених предметів, а саме — грошей та мобільних телефонів. Злочин викрито працівниками прокуратури та управління боротьби з оргзлочинністю під час чергового одержання працівником СІЗО коштів. Суд задоволив клопотання прокуратури про відсторонення працівника СІЗО від посади.
tag:хабар


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також