Сесія міської ради просто неба (фото)

2655 0

Ми у соцмережах:

Сесія міської ради просто неба (фото)

27 березня відбулася чергова сесія Острозької міської ради. Ніби нічого дивного у цьому немає, але форма проведення сесійного засідання викликає повагу. Депутати вирішили дотримуватися усіх вимог МОЗ в умовах надзвичайної ситуації.

Депутати Острога після прийняття порядку денного заслухали доповідь головного лікаря КНП «Острозька ЦРЛ» Василя Веляника про стан підготовки Острозької ЦРЛ до надзвичайної ситуації та про обсяги використання бюджетних коштів.

Також заслухали завідувачку Острозької підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги Тетяну Валігуру про готовність екіпажів «швидкої» до дій у випадку виїздів на виклик до хворих з підозрою на COVID-19.

У виступі вона згадала про недостатній рівень забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту. Для вирішення цього питання депутатами було організовано збір коштів на закупівлю комплектів індивідуального захисту багаторазового використання (зібрано 4 000 грн серед депутатів та працівників виконкому), а в бюджетному рішенні було передбачено 10 000 грн на закупівлю засобів захисту.

Крім того, в бюджетному рішенні передбачено 10 000 грн управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету острозької міської ради для забезпечення соціальних працівників УПСЗН та територіального центру засобами індивідуального захисту та дезинфікуючими розчинами.

Також на сесії було прийнято низку інших важливих рішень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також