Сесійна зала

1510 0

Ми у соцмережах:

Сесійна зала

Кредит на газ місто отримає без застави ::: Депутатському «народу» не дали приватизувати його дім ::: Депутати хочуть «Раду»...

Кредит на газ місто отримає без застави Рівному тепер не доведеться заставляти комунальне майно для одержання кредиту, щоб розрахуватися з боргами за газ. Гарантом отримання кредиту не тільки в Рівному, а й інших українських містах, виступатиме уряд. Умови кредиту вигідні для міста — «Ощадбанк»надає позику під 18 % річних. Половину відсотків за користування кредитом відшкодовує держава. Крім того, при потребі можуть продовжити користування кредитними коштами на три роки. Загальний борг обох теплопостачальних підприємств міста за спожитий природній газ складає 45 мільйонів гривень.

Депутатському «народу» не дали приватизувати його дім На сесії міської ради Рівного розгорнулися справжні баталії навколо питання про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що не підлягають приватизації. Наріжним каменем стала будівля по вул. Симона Петлюри, 1, більш відома, як Народний Дім. Відстояти право на її приватизацію намагалися представники фракції УНП. Не вдалося. Їм нагадали, що й так вони впродовж багатьох років користувались будівлею безкоштовно, не сплачуючи за оренду ні копійки.

Депутати хочуть «Раду» Схоже, не обійтись депутатам Рівненської міськради без електронної системи підрахунку голосів «Рада». Щоразу то в одних, то в інших депутатів виникають сумніви чи правильно врахували їхні голоси. От і минулого тижня на сесії під час голосування за спірні питання, лічильній комісії довелось по декілька разів перераховувати голоси депутатів. Тож знову пролунала думка — треба купувати «Раду». Уперше це питання виникло ще торік — тоді навіть в бюджеті 200 тисяч гривень на її придбання перебачили, але через кризу її купівлю відклали. Вочевидь, про «Раду» знову подбають, але вже наступного року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також