Сфера застосування та різновиди камер відеоспостереження

1656 0

Ми у соцмережах:

Сфера застосування та різновиди камер відеоспостереження

Власникам житла та приватного бізнесу складно уявити своє життя без спеціальних камер відеоспостереження. Вони дозволяють фіксувати порушення і записувати події, що відбуваються в цю хвилину часу. Основна складність у тому, щоб правильно підібрати реєструючий пристрій, залежно від його призначення та вимог.

Конструкція та характеристики роботизованих камер відеоспостереження

Найбільш популярними на ринку на даний момент вважаються роботизовані пристрої, які представлені на сайті https://hikvision.co.ua/kamery-videonablyudeniya/ulichnie/. Вони оснащені поворотною головкою, і можуть здійснювати обертання на 360 градусів. Таким чином, вдається фіксувати абсолютно все, що відбувається навколо камери в певному периметрі. Крім того, такі пристрої можуть працювати як портативні відеореєстратори, через можливість доповнення їх карткою пам'яті. Іноді ємність карти може сягати 128 гігабайтів. Протягом тривалого часу немає необхідності переписувати або видаляти записи.

Особливості застосування камер відеоспостереження

Більшість таких пристроїв націлена на роботу з комп'ютерним обладнанням та передачу зображення на екран планшета або смартфона. У такому випадку знадобиться підключення до роутера і постійний доступ до інтернету. Використовуючи такі камери, можна контролювати абсолютно все, що відбувається на дачній ділянці, навіть, якщо власники житла знаходяться у від'їзді.

Сфера застосування роботизованих камер:

♦ У бізнесі, для спостереження за клієнтами, з метою запобігання крадіжці

♦ Для контролю роботи персоналу, який знаходиться в офісі або в магазині

♦ Для спостереження та контролю за приватною територією, складами

Одним з важливих параметрів є піксельність зображення. В деяких випадках необхідно встановлювати систему розпізнавання особи. Може знадобитись необхідність збільшення розміру зображень. Найчастіше такі пристрої використовуються на блокпостах, або на дорогах, для того, щоб вчасно фіксувати правопорушення, ідентифікувати злодіїв, зловмисників.

На даний момент найбільш популярними є камери із зображенням в 12 мегапікселів. Вони дозволяють отримувати деталізовані зображення. Крім того, обирають пристрої, оснащені зумом, здатні збільшувати картинки. Для зйомки в нічний час найчастіше використовують інфрачервоні камери, які здатні розрізняти зображення при недостатній кількості світлового потоку. Вибір того чи іншого пристрою з сайту hikvision.co.ua здійснюється залежно від особливостей зйомки та місця, де вона здійснюється. Пристрої розраховані на експлуатацію в умовах відкритого простору, мають додаткові захисні ковпаки, які запобігають потраплянню всередину вологи. Корпус виготовлений з міцних антивандальних матеріалів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також