Шабалін уже варить каву і торгує газетами

2919 0

Ми у соцмережах:

Шабалін уже варить каву і торгує газетами

У Рівному почали працювати газетні кіоски, які через карантин два місяці були зачинені

 У переліку закладів, яким дозволено працювати через помякшення карантинних обмежень, тепер є і газетні кіоски. Тож частина з них уже відновила роботу. Зокрема, у центрі Рівного поблизу Свято-Воскресенського собору почав працювати кіоск, в якому традиційно вже упродовж декількох десятків років рівняни купували газети.

Зберіг цю традицію і новий власник цього кіоску відомий у Рівному підприємець Сергій Шабалін. Тільки замість різного дрібязку, який тут окрім газет раніше продавали, почав пропонувати рівнянам й каву. Бо є така звичка у людей — смакувати запашною кавою, гортаючи свіжу газету.

Нагадаємо, Сергій Шабалін викупив підприємство «Рівне-преса», а це десять кіосків у різних районах Рівного. Той, що у центрі, в оновленому вигляді відкрився торік, згодом — той, що в районі пивзаводу. На черзі — й інші кіоски, які матимуть одинаковий зовнішній вигляд і асортимет — кава і газети. Зокрема, уже обгороджені будівельним парканом, за яким почнеться реконструкція, кіоски біля готелю «Мир» та на вулиці Чорновола.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також