Шахраї видурили у пенсіонерки три тисячі доларів

1046 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Шахраї сказали, що в доньки пенсіонерки - неприємності.

Три тисячі доларів США віддала рівнянка шахраям за «порятунок» дочки. 51-річна рівнянка самотужки доглядає за батьками: матір ходить лише у квартирі, а батько взагалі обмежений у пересуванні. Тому як тільки жінка пішла на роботу, на стаціонарний телефон подзвонив «слідчий» й сповістив 78-річній пенсіонерці, що донька потрапила в ДТП, тож потрібно відкривати кримінальне провадження

Опісля «лікар» повідомив, що дочка отримала тяжкі травми ніг. Відтак, аби залагодити усі питання, потрібно 30 тисяч доларів. Для підсилення ефекту, у слухавці пенсіонерка почула нібито голос доньки: вона плакала і запевняла про потребу в коштах. За кілька хвилин до квартири прийшов молодий чоловік, одягнений у чорний одяг та в масці, якому 78-річна господиня віддала усе, що відклала — три тисячі доларів США.

Правоохоронці застерігають, що не варто робити поспішних кроків, коли це стосується значних коштів: перервіть розмову та особисто зателефонуйте родичу, який нібито потрапив у біду або одразу на спецлінію 102. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також