Шахраї знайшли двох людей, які їм повірили

1491 0

Ми у соцмережах:

Шахраї знайшли двох людей, які їм повірили

Двоє мешканців зі Здолбунова та Вараша втратили понад 40 тисяч гривень, бо повірили шахраям. Один хотів придбати талони на пальне, інша - повірила, що її банківську картку заблокували.

До здолбунівчанина зателефонував невідомий чоловік та запропонував купити талони на пальне за вигідною ціною. 21 525 гривень «продавець» сказав передати у конверті та залишити в оператора на одній із заправних станцій у Рівному. При цьому запевнив, що талони будуть через годину.

Водночас працівника АЗС аферист попросив взяти нібито документи в конверті від однієї людини та передати іншій, яка прийде через деякий час.

Доки мешканець Здолбунова чекав на талони, невстановлена особа оперативно забрала пакунок із грішми.

Не отримавши ні талонів, ні власних коштів, здолбунівчанин звернувся до поліції. Телефон шахрая перебував уже поза зоною досяжності.

Поліцейські вилучили відео з камер спостереження та встановлюють усі обставини шахрайської схеми, зокрема, і причетних до неї осіб.

А у Вараші з кредитної картки 35-річної місцевої жительки за стандартною схемою «вашу картку заблокували. Назвіть код, вказаний в смс»  зникли 20 320 гривень. У відчаї жінка звернулася за допомогою до поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також