Шахрай у Дубні назвався лікарем

808 0

Ми у соцмережах:

Шахрай у Дубні назвався лікарем

На Дубенщині поліцейські затримали шахрая, який ошукав пенсіонерку за схемою «ваша донька потрапила у ДТП» на понад 30 тисяч гривень.

15 вересня до 84-річної дубенчанки зателефонував невідомий, представився лікарем та повідомив, що її донька отримала тяжкі травми у ДТП, а на операцію негайно потрібні гроші. Потому по гроші до будинку зайшов чоловік, нібито, з правоохоронних органів. Жінка віддала зловмиснику 300 доларів США та 18 тисяч гривень тисяч гривень.

Оперативним працівникам вдалося розшукати афериста. Під час поверхневої перевірки у нього виявили та вилучили мобільний телефон, банківські картки та частину отриманих шахрайським способом грошей.

21-річного зловмисника затримали. Слідчі Дубенського районного відділу поліції за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу -  тримання під вартою. 

Поліцейські встановлюють можливих спільників зловмисника та їх місцеперебування. Крім того, триває перевірка підозрюваного на причетність до інших аналогічних злочинів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також