Шахрай видурив у дружини безвісти зниклого військового понад 1 мільйон гривень

565 0

Ми у соцмережах:

Шахрай видурив у дружини безвісти зниклого військового понад 1 мільйон гривень

Судитимуть у Кривому Розі шахрая, який виманив у дружини безвісті зниклого військового суму в 1,2 мільйони гривень.

Слідством встановлено, що 3- річний чоловік був знайомим з жінкою і знав, що її чоловік зник безвісти під час виконання бойового завдання. Шахрай повідомив жінці, що її чоловік у російському полоні, а він має «зв’язки» в спецслужбі та може посприяти у його звільненні. Але для цього потрібні гроші.

Від жовтня 2023 року по березень 2024 року фігурант отримував кошти від потерпілої через додаток на свої банківські рахунки та розпоряджався ними на власний розсуд.

Таким чином, він задав збитків потерпілої майже на 1 200 000 гривень.

За процесуального керівництва Криворізької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця міста Кривий Ріг за фактом шахрайства вчиненого в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах та самовільне присвоєння владних повноважень службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь. 

Досудове розслідування здійснювали слідчі Криворізького РУП в Дніпропетровській області за оперативним супроводом відділу у м. Кривий Ріг УСБУ в Дніпропетровській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також