Шахрай зі Львова приїхав на Рівненщину, щоб забрати у жертв сто тисяч гривень

478 0

Ми у соцмережах:

Шахрай зі Львова приїхав на Рівненщину, щоб забрати у жертв сто тисяч гривень

Зловмисник, який понад 10 років провів за ґратами, перебуває у слідчому ізоляторі за аналогічний злочин, вчинений на території Львова.

У липні цьогоріч до 88-річного чоловіка та його 80-річної дружини зателефонував невідомий та сказав, що їхній син потрапив у ДТП, отож йому терміново потрібна дороговартісна операція, речі та продукти у палату.

Вимагав псевдолікар 8000 доларів США. Однак, у жителів села Мальоване такої суми не було, тож зібрали лише 100 тисяч гривень. Вже за пів години до будинку приїхав чоловік однієї зі служб таксі й забрав усе наготовлене.

Згодом пенсіонери зв’язалися із невісткою, яка повідомила, що з їхнім 57-річним сином усе добре. За фактом вчинення шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження.

Працівникам карного розшуку відділення поліції №1 смт Млинів та Головного управління вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 31-річний раніше судимий львів’янин.

Поліцейські з’ясували, що вчиняти злочин він спеціально поїхав у Рівне. А забрати кошти у пенсіонерів відправив службу таксі.
Слідчі повідомили 31-річному львів’янину про підозру у вчиненні шахрайства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також