Шахрайка підсипала рівнянину снодійне і обікрала

1455 0

Ми у соцмережах:

Шахрайка підсипала рівнянину снодійне і обікрала

Втертися в довіру рівнянина зловмисниці вдалося за кілька хвилин. Підсипавши у напій снодійне, «відключила» чоловіка на два дні. За цей час викрала понад дві тисячі доларів США, золоті вироби, провела 15 банківських операцій з картками, заволодівши таким чином майже сотнею тисяч гривень.

До поліції 20 вересня повідомив 59-річний житель Рівного, що малознайома дівчина обікрала його. Поліцейські з’ясували, що на вулиці в районі автовокзалу, до чоловіка підійшла невідома та швидко втерлась в довіру. Вже через кілька хвилин вони із пакетом продуктів харчування прямували до квартири рівнянина. Під час застілля дівчина підсипала в чарку господаря оселі невідому речовину, після чого той заснув.

Слідчі дії, експертизи, розшукові заходи, кропітка праця слідчих та оперативників дала позитивний результат: працівникам карного розшуку Рівненського районного управління поліції вдалося вийти на слід крадійки. Нею виявилася 24-річна уродженка та жителька Вінниці. Там за місцем проживання її і розшукали оперативники. Потерпілий одразу впізнав свою «гостю».

Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні крадіжок, несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин та заволодіння документами шляхом шахрайства

30 листопада кримінальне провадження за 17 епізодами слідчі скерували до суду із обвинувальним актом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також