Шахрайки їздять селами на сірому автомобілі ВАЗ

1469 0

Ми у соцмережах:

Шахрайки їздять селами на сірому автомобілі ВАЗ

Поліцейські розшукують двох жінок, які 27 грудня, виманили у 80-річного жителя села Рачин 50 тисяч гривень.

До будинку пенсіонера, який живе сам, прийшли дві жінки та запропонували старенькому вилікувати усі його хвороби. І той відразу погодився.

Під час проведення «ритуалу» незнайомки попросили принести усі гроші. Не вагаючись, дідусь дістав у спальні з-під подушки 50 тисяч своїх заощаджень, замотаних у хустину,  та поклав на стіл. Одна з жінок повела пенсіонера в іншу кімнату до ікони, щоб помолитися, а інша — забрала з пакунку усі гроші, а замість них поклала в хустину газету.

Коли незнайомки залишили оселю,  чоловік вирішив перевірити наявність грошей. Не побачивши грошей, пенсіонер одразу повідомив про шахрайок до поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що шахрайкам на вигляд їм 30-40 років, зріст близько 160-165 см, повної статури, обоє смугляві. Ймовірно, пересувалися на сірому автомобілі «ВАЗ-2110». Усіх, хто володіють будь-якою інформацією про можливе місцеперебування цих осіб або транспортного засобу, просять дзвонити за номером 102. Анонімність гарантується.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також