«Шахтар» грав у Рівному на відбій, щоб зберегти результат

296 0

Ми у соцмережах:

«Шахтар» грав у Рівному на відбій, щоб зберегти результат

Два голи, пропущені на старті кожного з таймів, коштували рівнянам очок у домашньому поєдинку проти Шахтаря. Старший тренер команди Верес U19 Станіслав Упілков прокоментував гру своїх футболістів у поєдинку проти Шахтаря, в якій рівняни сьогодні поступилися - 1:2.

- Якщо пригадати статистику - ми на своєму полі у цьому сезоні ще не програвали. Шахтар - зумів нас тут перемогти. Думаю, їм дуже непросто далася ця перемога.

Команда виконувала план на гру упродовж всього першого тайму. Лише перед перервою у суперника був небезпечний момент, коли нас виручила поперечина.

Пропущений м’яч - індивідуальна помилка нашого захисника. Ми говорили перед стартом поєдинку, що грати проти Шахтаря у два дотики - це завелика розкіш. Особливо, перед власними воротами. Шахтар має швидких футболістів, вони намагалися високо нас пресингувати. Андрій Кусий втратив м’яча, а голкіперу у тій ситуації вже нічого не залишалося, окрім як фолити.

Але загалом Андрій Кусий провів гру непогано. Як і вся команда. У таких матчах потрібно набиратися досвіду і не втрачати концентрацію, як ми це робили на перших хвилинах обох таймів.

Щодо другого голу - дивне рішення арбітра. Боковий поряд з епізодом не бачить порушення правил, а головний арбітр за двадцять метрів від місця сигналізує про фол, який у підсумку став результативним. Але потрібна максимальна концентрація. Воротар витягнув м’яча, а захисники не дограли.

У другому таймі ми повністю переважали суперника, який грає у Юнацькій лізі УЄФА. Створювали моменти, тиск. Сьогодні я вперше бачив, як Шахтар грає на відбій. Але я можу їх зрозуміти - вони хотіли зберегти результат.  

А головна команда Вереса сьогодні на власному полі зіграє із чинним чемпіоном України - донецьким Шахтарем. Матч восьмого туру чемпіонату VBET Української Прем'єр-ліги розпочнеться на Авангарді о 18:00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також