Шакирзян не планує збільшувати розмір премій рівненських чиновників

1349 0

Ми у соцмережах:

Шакирзян не планує збільшувати розмір премій рівненських чиновників

В.о. голови Рівного Віктор Шакирзян обіцяє не збільшувати розмір премій керівників міських управлінь та департаментів до завершення війни.

Про це заявив секретар міської ради.

Зараз в Україні йде війна. Як ви знаєте, напередодні, мною було дано доручення при формуванні бюджету максимально скоротити всі необов’язкові видатки, аби акумулювати максимальну суму коштів для підтримки Збройних Сил України. Це стосується і преміювання керівників міських департаментів та управлінь. Надмірні преміювання в умовах війни є неприпустимими, тому всі раніше введені обмеження щодо розміру премії будуть зберігатись до закінчення дії воєнного стану”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Крім того, Віктор Шакирзян закликав усіх міських посадовців, принаймні частину отриманих коштів, передавати на підтримку Збройних Сил України, або за його прикладом перераховувати їх на благодійний рахунок Рівненського військового госпіталю, як допомогу на лікування наших поранених захисників.

Таким чином, відповідним управлінням дано доручення при підготовці пропозицій щодо преміювання, розмір премії в жодному разі не може перевищувати раніше встановленого рівня.

Зокрема, для керівного складу, тобто директорів департаментів, начальників управлінь у складі департаментів, начальників самостійних управлінь, служб та їхніх заступників у розмірі не більше 50% від фонду оплати праці, відповідно до обмежень встановлених раніше Рішенням Рівненської міської ради №2628 від 03.11.2022 року.

Варто зауважити, що це обмеження стосується, безпосередньо, керівного складу виконавчих органів і не торкнеться звичайних рядових працівників. Враховуючи вкрай низький рівень заробітних плат на рівні звичайних спеціалістів, для них преміювання здійснюватиметься в дещо вищому розмірі, але в будь якому разі, не більше рівня встановленого до 31.09.23 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також