Шакирзян передав автомобіль швидкої допомоги для обласного протипухлинного центру

390 0

Ми у соцмережах:

Шакирзян передав автомобіль швидкої допомоги для обласного протипухлинного центру

Обласний протипухлинний центр отримав сертифікат на автомобіль швидкої допомоги.

Його вручив секретар ради Віктор Шакирзян головному лікарю Григорію Максим'яку під час обласної науково-практичної конференції «Онкопацієнт в амбулаторній практиці».

 - Наші медики часто роблять надзвичайне. На їх долю лише за останні роки випали серйозні випробування, глобальна пандемія, а згодом і повномасштабна війна. І рівненські медики поряд з іншими лікарями та медичними сестрами гідно прийняли цей виклик, рятуючи життя і здоров'я своїх пацієнтів. Їхня праця заслуговує глибокої поваги та всебічної підтримки. Переконаний, що РАЗОМ нам вдасться здолати всі труднощі і перешкоди!  - зазначив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Григорій Максим'як подякував за подарунок та наголосив, що це не перший автомобіль, який за сприяння Віктора Шакирзяна було передано для потреб закладу. Адже його робота надзвичайно важлива та актуальна сьогодні.

Загалом, в рамках конференції обговорили ключові питання щодо формування найбільш дієвого маршруту пацієнта від первинної ланки до протипухлинного центру, проведення якісної діагностики та лікування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також