Шакирзян пообіцяв більше підтримувати молодь

634 0

Ми у соцмережах:

Шакирзян пообіцяв більше підтримувати молодь

Рівне хоче більше розвивати та підтримувати молодіжні проекти.

Про це секретар Рівненської міської ради і, водночас виконуючий обов’язки міського голови Рівного заявив під час зустрічі з активною молоддю міста.

"Ми, як муніципальна влада, зацікавлені в тому, щоб активна, цілеспрямована, ініціативна молодь залишалася навчатися, працювати та жити у Рівному. Зараз це одне з найважливіших завдань для нас, адже саме ці молоді люди, вже незабаром візьмуть на свої плечі завдання розбудови країни. Якщо сьогодні ми не зможемо забезпечити їм нормальних умов для життя, навчання, для професійного і особистого розвитку - вони поїдуть з міста чи, навіть з країни і місто втратить надзвичайно важливий актив - талановиту молодь, втратить шанс на розвиток. Тож перше наше завдання допомогти Збройним Силам України, зробити все можливе аби вигнати ворога з нашої землі і повернути Україні мир, але поряд з тим не менш важливим є створення всіх можливих умов для того, аби молодь лишалась в Рівному і вкладала свою енергію, свої вміння і таланти у розвиток нашої громади" - зауважив під час зустрічі Віктор Шакирзян.

 

Секретар міськради Рівного наголосив, на необхідності сформувати новий склад Молодіжної ради, яка має стати, справді, дієвим дорадчим органом, що допомагатиме в реалізації важливих для міста програм і проєктів. І закликав всіх охочих подавати до нової молодіжної ради свої кандидатури, а також вже зараз долучатись до робочої групи з розробки молодіжних ініціатив, що функціонуватиме на базі Громадської приймальні ГО “Рівне Разом”.

Також Віктор Шакирзян анонсував створення у Рівному молодіжного простору, як майданчику для зустрічей, роботи та продукування молоддю креативних ідей.

"Ми хочемо налагодити співпрацю з нашими рівненськими університетами та їх студентським самоврядуванням. Хочемо максимально використати той потенціал, який ми маємо в наших вищих навчальних закладах і долучити молодь до важливих проєктів які реалізовуватимуться в місті. Зі свого боку, будемо максимально розвивати програми стажування в органах місцевого самоврядування та на комунальних підприємствах міста. Адже нам дуже потрібні молоді, амбітні, талановиті кадри, потрібні їхні ідеї, потрібне їх сучасне мислення, сучасне бачення”.

До слова, набір кандидатів до Молодіжної ради розпочнеться уже за два місяці, коли сплине термін попередньої її каденції. Що ж до нових молодіжних ініціатив, то до їх розробки учасники зустрічі пообіцяли приступити негайно, аби не гаяти час і вже сьогодні розпочати підготовку до їх реалізації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також