Шакирзян з волонтерами доставили гуманітарну допомогу для онкохворих діток

385 0

Ми у соцмережах:

Шакирзян з волонтерами доставили гуманітарну допомогу для онкохворих діток

Волонтери вчергове доставили гуманітарну допомогу для потреб онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Заклад отримав м’які подушки та наматрацники.

Почесний президент громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян каже, спільно з волонтерами намагаються регулярно опікуватися медзакладами нашої громади, адже медицина - завжди була в пріоритеті.

Постійно підтримуємо медичні заклади Рівного та Рівненщини усім необхідним. Цього разу вкотре завітали в онкогематологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Привезли діткам м’які подушки та наматрацники. Зокрема, напередодні, доставляли сюди комфортні матраци, аби дітям було зручніше спати та проходити подальше лікування. Неодноразово доставляли в заклад гуманітарну допомогу у вигляді ліків, засобів гігієни, різноманітних медичних засобів. І будемо продовжувати це робити, доки у цьому буде така необхідність. З керівництвом лікарні постійно контактуємо, запитуємо про потреби, аби доставити усе чого потребує медзаклад, задля якнайшвидшого одужання дітей”, - зазначив Віктор Шакирзян.

За словами лікаря-онколога Дани Бокій, пацієнти, які мають онкологічні захворювання потребують якісної, гіпоалергенної постільної білизни, яка допомагає запобігти виникненню інфекцій та пришвидшує одужання.

З Віктором Шакирзяном ми дружимо давно, особливо працівники нашого онкогематологічного відділення. Нещодавно він нам доставив необхідні матраци на вузькі ліжечка, а тепер ми отримали наматрацники, які не протікають, пошиті з тканини яка не дає можливості ковзатися білизні і діткам не буде парити і також для зручності діток, отримали 50 подушечок, за що ми щиро дякуємо волонтерам”, - каже Дана Бокій.

До слова, в лікувальний заклад волонтери доставили близько 30 нових, комфортних та зручних матраців, стільки ж наматрацників та майже півсотні подушок..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також