Шановна редакціє!

2665 0

Ми у соцмережах:

Шановна редакціє!

Шановна редакціє! Пишу вам від імені односельчан з с.Карпилівка Рівенського району, але думаю, що мене підтримають і люди з інших приміських сіл. Прочитали ми вашу статтю про скасування проїзду наших маршруток по вул. Соборній й хочемо запитати керівників: «Чи довго думали?». Не робіть цього, не втрачайте авторитет у своїх виборців. Кому заважають маршрутки? Хіба тим, хто не користується громадським транспортом, а їздить на лімузинах.

Шановна редакціє! Пишу вам від імені односельчан з с.Карпилівка Рівенського району, але думаю, що мене підтримають і люди з інших приміських сіл. Прочитали ми вашу статтю про скасування проїзду наших маршруток по вул. Соборній й хочемо запитати керівників: «Чи довго думали?». Не робіть цього, не втрачайте авторитет у своїх виборців. Кому заважають маршрутки? Хіба тим, хто не користується громадським транспортом, а їздить на лімузинах. Не можемо не подякувати тій людині, яка придумала такі зручні маршрути — село-ринок-вокзал. Ми, селяни, ваші годувальники, а витративши зайві гроші на дорогу (адже доведеться ще й за міський транспорт платити), змушені будемо піднімати ціну на молоко, сметану, городину. А про незручності доставки сільської продукції годі й говорити — уявіть лише сезон полуниць, як ми будемо по всьому місту з пересадками кошики возити! Г.ДАНИЛЮК, с.Карпилівка.

Від редакції: Такі наміри міської влади, які мають на меті заборонити приміським маршруткам в’їзд у Рівне, не схвалюють не лише пасажири, власники цього транспорту, а й керівники двох автостоянок — на авто— та залізничному вокзалах, з яких вони й відправляються у рейси. Микола Синюк, директор автовокзалу Рівного: — Аргументація міського голови не витримує жодної критики. Власне, про яке розвантаження центральної вулиці Рівного може йти мова, якщо приміські маршрутки, які відправляються з автовокзалу, взагалі нею не їздять. Ті, що прямують у Луцькому, Дубенськоому та Млинівському напрямках, об’їжджають центр міста вулицею Степана Бандери. Маршрутки у напрямку Здолбунова і Костополя також і близько до центру Рівного не під’їжджають. Отож якщо на центральній вулиці міста й забагато транспорту, то лише міського, якому сама ж міська влада й повидавала дозволи. Це одне питання. Інше: якщо не пускати приміські маршрутки у Рівне, то хто від цього виграє, Загіней? А люди? Адже не вони мають бути для транспорту, а транспорт для них. Микола Котоуч, начальник Рівенського обласного управління автотранспорту: — Сподіваюся, що за день-два все вирішиться на рівні голови облдержадміністрації чи одного з його заступників. Свого часу наше управління отримало завдання від влади впорядкувати відправлення приміських маршруток від площі біля залізничного вокзалу. За свої кошти ми облаштували стоянку для приміських автобусів, з платформами для посадки, лавочками, інформаційними табличками і т. д. Також ми організували роботу диспетчерської служби і почали переобладнувати свій актовий зал під зал очікування для пасажирів. І зараз все це скасувати? Тим більше, з яких причин? Адже центром міста наші маршрутки не їздять. Хіба що з Клеванського напрямку трохи проїжджають по Соборній, але й вони у районі будинку офіцерів звертають з центральної вулиці до залізничного переїзду. Якщо й це небажано, то ми завжди готові до компромісів. Треба — то ті ж таки «клеванські» маршрутки прямуватимуть до вокзалу через Млинівську та Набережну.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також