SHARK Taxi відтепер у Рівному!

2054 0

Ми у соцмережах:

SHARK Taxi відтепер у Рівному!

SHARK представляє свої послуги у місті Рівному — таксі та інші актуальні послуги теперь у відкритому доступі для городян.

SHARK Taxi відтепер у Рівному!

Відмінні новини для всіх, хто кожен день перед вчиненням чергової важливої поїздки замислюється про те, який вид транспорту вибрати сьогодні. Важливим аспектом для успішної подорожі є підбір транспортного засобу, який би відповідав вашим запитам і вимогам щодо умов комфорту. І якщо громадський транспорт не може дати вам бажаного, а особистий автомобіль для вас — розкіш, то викликайте таксі SHARK, і здійснюйте поїздки в тих умовах, яких вигідні.

Різнобічний сервіс

SHARK Taxi пропонує найвигідніші та доступні умови в Рівному, щоб всі клієнти могли дозволити собі відмінні поїздки на комфортабельних авто. Швидко та безпечно ми зможемо доставити вас туди, куди вам необхідно потрапити, при цьому заощадивши не тільки ваш час, але грошові кошти. Сервіс максимально різноманітний та універсальний — тут ви знайдете безліч пропозицій не тільки для здійснення поїздок по місту, а й для виконання певних завдань. Оцініть наші актуальні класи та послуги:

♦ Економ;

♦ Стандарт;

♦ Комфорт;

♦ Мінівен;

♦ Вантажне таксі;

♦ Евакуатор;

♦ Тверезий водій;

♦ Кур'єр;

♦ Доставка;

♦ Бізнес;

♦ Універсал;

♦ Дитяче крісло;

♦ Улюбленець;

♦ Мікроавтобус.

Ви можете замовити будь-яку з перерахованих вище послуг, і бути впевненим в її висококласному виконанні. У сервісі SHARK Taxi працюють кваліфіковані та відповідальні спеціалісти, основним завданням яких является якісне та швидке надання послуг. А оскільки вони відмінно орієнтуються на території, то можуть оперативно вибирати оптимальні маршрути, і виконувати завдання вчасно.

Безпека при пересуванні досягається регулярними перевірками автомобілів на предмет несправності, а комфорт та чистота — завдяки аналізу зовнішнього та внутрішнього вигляду. Виконувати ваше замовлення завжди прибуде технічно справне, багатофункціональне та охайне авто, в якому вам буде приємно перебувати.

Оформляти замовлення таксі SHARK в Рівному досить просто: скористайтеся номером телефону 3000, або мобільним додатком для замовлення онлайн. Після вибору більш зручного способу, вкажіть адресні дані, потрібний тариф, спосіб оплати, і підтвердіть замовлення.

SHARK Taxi гарантує вам:

♦ швидку подачу авто (до 5 хвилин);

♦ презентабельний транспортний засіб;

професійного водія;

♦ комфортні умови поїздки;

♦ низькі ціни;

♦ економію часу.

Здійснюйте подорожі в Рівному з комфортом та задоволенням, куди б вам не доводилося їхати. Доступні, швидкі та безпечні поїздки в вашому місті — це SHARK Taxi!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також