Ще чотирьох воїнів з Рівненщини провели в останню дорогу

14556 0

Ми у соцмережах:

Ще чотирьох воїнів з Рівненщини провели в останню дорогу

У громадах області попрощалися з Сергієм Підцерковним із Дубенщини, Василем Лаштою, Андрієм Карпинським та Володимиром Вознюком із Рівненського району, - повідомили в ОВА.

Сергій Підцерковний, 1979 року народження, проживав у селі Хорупань Бокіймівської громади. З березня 2022 року батько п’ятьох дітей вступив до лав ЗСУ. Служив у 23-му інженерно-позиційному полку на посаді механіка-оператора радіостанції взводу зв’язку. Життя воїна обірвалось 2 серпня.

Василь Лашта народився 3 грудня 1975 року в селі Маринин Соснівської громади. Василь закінчив місцеву школу, згодом навчався у Соснівському ПТУ №8. У червні 2024 року чоловік вступив до лав Збройних Сил України. Василь проходив службу на Донецькому напрямку на посаді стрільця-снайпера. Помер Герой 30 липня.
 
Андрій Карпинський народився 2 квітня 1968 року  у селі Моквин Березнівської громади. Андрій закінчив місцеву школу та здобув професію водія транспортних засобів у Корецькій автошколі. Працював на місцевому цегельному заводі, а згодом на Березнівському фарфоровому заводі.
Старший сержант захищав рідну землю з травня 2024 року. Загинув 29 липня від отриманих поранень на Донеччині.
 
Володимир Вознюк народився 24 листопада 1997 року у селі Мар'янівка Костопільської громади. Навчався у місцевій школі, згодом здобував професію муляра у Костопільському профучилищі. У 2023 році боєць приєднався до ЗСУ й пройшов навчання  у Великий Британії.  Загинув 31 липня на Донеччині.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також