Ще один відомий лікар з Рівного пішов на небо

2904 0

Ми у соцмережах:

Ще один відомий лікар з Рівного пішов на небо

Георгій Чехович багато років очолював центр артрології та відновного лікування.

Про смерть свого колеги розповіли у Центральній міській лікарні:

- З сумом повідомляємо гірку звістку -  відійшов у засвіти Георгій Георгійович Чехович – хірург-ортопед-травматолог, доцент, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, автор наукових робіт, раціоналізаторських пропозицій та винаходів. 

В свій час, 28 років Георгій Георгійович очолював обласний центр артрології та відновного лікування КНП «Центральна міська лікарня» РМР. У 1998 році за його ініціативи у Рівному була заснована Українська асоціація спортивної травматології, хірургії коліна та артроскопії.
А далі були легендарні «Рівненські зустрічі»…
 
У Рівному вперше в Україні почали оперувати суглоби за малоінвазивними методиками із застосуванням артроскопічного обладнання. Ця методика стала знахідкою для спортсменів. Відтак поставили на ноги не одну збірну.
 
А ще, фахівці центру під його керівництвом, першими в регіоні почали займатись ендопротезуванням, заміною (кульшового, колінного) суглобів. У медичних колах він давно здобув беззаперечний авторитет та повагу серед колег і пацієнтів, мав високу репутацію, як людина і професіонал, і підтвердженням тому були висловлені на його адресу тисячі подяк, переказані щасливі історії одужань…
   
Це велика втрата для нашої медичної родини. Він назавжди залишиться у нашій пам`яті – поміркований, невтомний у роботі, в серці якого жила поезія та любов до Батьківщини.
 
Дирекція та колектив КНП «Центральна міська лікарня» РМР висловлює щирі співчуття родині та близьким  з приводу тяжкої втрати. Нехай молитва та щирі співчуття полегшать родинне горе. Сьогодні, у цей важкий час, ми разом з Вами низько схиляємо  голову у скорботі. Вічна і світла пам’ять!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також