Ще одна фірма хоче виготовити «Електронний квиток» для Рівного

654 0

Ми у соцмережах:

Ще одна фірма хоче виготовити «Електронний квиток» для Рівного

Представники компанії «ГЕРЦ» презентували систему автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті. Електронний квиток – це документ, який дає право на безготівковий проїзд. Чимало міст України вже перейшли на таку систему.

 Під час зустрічі з міським головою Рівного Олександром Третяком представники компанії «ГЕРЦ» розповіли про переваги єдиного електронного квитка для оплати проїзду у громадському транспорті для жителів нашої територіальної громади. У разі введення такої системи – на зупинках необхідно буде встановити термінали, щоб люди могли купити або ж поповнити картки, які дають змогу розрахуватися за проїзд в автобусах або ж тролейбусах.

Не вперше до Рівного приїжджають компанії, які презентують свої пропозиції введення електронного квитка. Попередньо свої переваги розповіли представники компанії «CityCard», які ввели систему автоматизованої оплати у Луцьку.

- Ми відкриті до пропозицій інших компаній, які займаються впровадженням єдиного електронного квитка. Переконаний, що введення такої системи у територіальній громаді дасть можливість міській владі та перевізникам бачити реальну кількість пасажирів, які користуються громадським транспортом щодня. Таким чином, можна вносити корективи у графіки руху автобусів та тролейбусів, бачити реальну кількість пасажирів пільгових категорій громадян, - розповів міський голова Рівного 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також