Ще по мільйону з бюджету Рівного — на укриття

2376 0

Ми у соцмережах:

Ще по мільйону з бюджету Рівного — на укриття

Уже практично всі школи Рівного готові приймати учнів у класах або перейти на змішане навчання. Починаючи з 1 вересня, традиційні уроки потрохи відновлюють усюди, щойно у закладах завершується ремонт в укриттях. Цього року на такі ремонти у школах та дитячих садках з міського бюджету виділили понад 50 мільйонів гривень. А на останньому засіданні міськвиконкому додали ще два мільйони на три заклади — для гімназистів та дошкільнят.

Віктор Шульга, керівник міського управління бюджету та фінансів:

— По управлінню освіти виділяється на проведення ремонту споруд цивільного захисту під укриття: 1,1 млн гривень для навчального закладу «Гармонія» і ще 1 млн 162 тисячі гривень для дитячих садків — з них 432 тис. грн на ЗДО № 1 та 730 тис. грн на ЗДО № 27.

Марина Кузмічова, заступниця міського голови Рівного:

— Уже практично всі школи міста готові до навчання офлайн. У «Гармонії» просто потрібно доробити укриття, тому про це йшлося на засіданні міськвиконкому. Також цього тижня завершуються ремонтні роботи у НВК № 2. І тоді, фактично, залишається лише Квасилів — на це потрібно ще близько двох тижнів. Так само й по дитячих садках, потрібно ще завершити ремонти укриттів у ЗДО №№ 1, 27, 47, 51 та у «Пагінці».

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також