Ще п’ятьох бійців провела Рівненщина в останню путь

9245 0

Ми у соцмережах:

Ще п’ятьох бійців провела Рівненщина в останню путь

Попрощались із Валерієм Комаром із Рівного, Анатолієм Кремінським з Рівненського району, Дмитром Абрамчуком із Сарненського району, Віктором Тимощуком із Дубенського району та Іваном Кирильчуком з Вараського району, - повідомили у Рівненській ОВА.

Валерій Комар народився 18 грудня 1977 року у селі Новоселівське Луганської області. Пізніше родина переїхала до Рівного, де Валерій закінчив школу №10. Згодом здобув фах токаря та працював на приватних підприємствах. Був мобілізований до лав ЗСУ у травні 2023 року. Воїн загинув 2 вересня, виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку.

 
Анатолій Кремінський народився 21 січня 1971 року. Чоловік проживав у селищі Мізоч Рівненського району. Загинув боєць 4 вересня під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.
 
Дмитро Абрамчук, 1997 року народження, мешкав в селі Чудель Вирівської громади. Брав участь в АТО, за що в лютому 2016 року був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». З перших днів повномасштабного вторгнення воїн знову долучився до війська. Чоловік служив у Національній гвардії України. 7 вересня трагічно загинув у ДТП, перебуваючи вдома у відпустці.
 
Віктор Тимощук, 1980 року народження, проживав у селі Кривуха Привільненської громади. У війську служив стрільцем-помічником гранатометника штурмового відділення. Воїн загинув 12 червня на Бахмутському напрямку.
 
Іван Кирильчук, 1981 року народження, з Антонівки Вараського району. Чоловік служив інспектором Державної прикордонної служби України. 1 вересня  воїн загинув на Харківщині.
 
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також