Щиро дякували за свято

1284 0

Ми у соцмережах:

Щиро дякували за свято

Пісні, танці від кращих творчих колективів палацу, виступ естрадно-циркової студії «Erіdan», театру читця «Едельвейс» та солістів палацу культури Назарія і Дарини стали справжнім святом для тих, кому щоденно доводиться долати труднощі, аби жити, бути рівними серед рівних.

- Такий захід у Рівному проводиться вперше, - сказав під час урочистостей, які відбулися у міському палаці культури, заступник міського голови Сергій Васильчук. - Концерт відбувається з ініціативи директора міського палацу культури Анатолія Чугуєвця.

Концерт розпочався із джазової музики ансамблю «Гелікон». Продовжили свято для тих, хто щоденно потребує уваги суспільства, ансамблі сучасного та бального танцю «Флеш», «Сузір’я Едельвейс», «Барви Лади», «Кралечка», «Dіa-dance», театр читця "Едельвейс", соліст палацу культури Назарій та фіналістка шоу "Голос-діти" Дарина Бугайчук. Яскравим акордом концерту став професійний номер естрадно-циркової студії «Erіdan». Завершилась 2-годинна концертна програма «Веселими танцями» мистецького об’єднання «Едельвейс».

Люди, котрі щоденно долають випробування через вади здоров’я, щиро дякували за свято. Вони фотографувалися біля афіши, спілкувалися між собою. Тому у Міжнародний день людей з інвалідністю у холі палацу культури було багато людей на інвалідних візках.

Всі ми різні, але всі ми рівні. Люди з вадами здоров’я, як і всі інші, мають право на працю і на відпочинок. І від того, як суспільство ставиться до них, залежить рівень цивілізованості. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також