Щіткоїн – що це та що необхідно знати?

675 0

Ми у соцмережах:

Щіткоїн – що це та що необхідно знати?

Криптовалюта стає дедалі популярнішою серед багатьох людей. Вона є досить зручною для використання, а торгівля нею на біржах – прибутковою справою, якщо ти ознайомлений із певними правилами успішних інвестицій. Дізнатись про криптовалюту і яка на біткоїн та тезер ціна можна на сайті Binance.

Що таке щіткоїн?

Щіткоїн характеризують як криптовалюту, яка не має жодної цінності і значення для ринку. Такий токен часто створений самими розробниками, щоб отримати легкий дохід за короткий проміжок часу. Найчастіше це слово має характер приниження так званої «криптовалюти». Також у середовищі криптовалют це слово використовується для альткоїнів, які були створені безпосередньо після біткоїна. Основною причиною низької цінності є те, що інвесторів монета зовсім не цікавить, оскільки попередньо вона була розроблена неправильним і недобросовісним шляхом. Саме через це валюта є поганим способом інвестувати гроші в неї.

Варто сказати, що не кожен спеціаліст, а особливо новачок, здатен одразу впізнати щіткоїн. Проте, не дивлячись на можливі складнощі, це все ж є важливим завданням. Бо без певних знань та навичок можна інвестувати в ту монету, яка не принесе ніякого доходу, а стане причиною тільки економічних витрат. Відсутність ліквідності стала одним із найстрашніших ризиків інвестицій у таку дешеву монету. Якщо порівнювати щіткоїн із відомими криптовалютами, то можна помітити, що ви не знайдете продажу неякісних монет на авторитетних біржах. Як правило, місцем купівлі або продажу є невеликі платформи, які зовсім не регулюються. Ці місця наповнені тими, хто жадає отримати легкий прибуток за короткий проміжок часу. Постійно в зоні ризику опиняються новачки на криптобіржах. Також продаж щіткоїнів тісно пов'язаний зі шкідливими скам-схемами.

Як визначити щіткоїн?

Існує декілька аспектів, аналіз яких може легко вказати на щіткоїн. Наприклад:

  • відсутній безпосередній сенс монети;
  • відсутній органічний ріст торгівлі на день;
  • невідомі розробники;
  • відсутність функціонала проєкта;
  • загальні технічні аспекти.

Перший критерій може прозвучати невизначено і дивно для багатьох. Але, як правило, щіткоїн не мають способів застосування або технічних продуктів. Це стане «дзвіночком» того, що монета не застосовується ніде, крім біржі торгівлі. Органічний ріст означає, що нормальна криптовалюта має сталий розвиток статистики покупок та продажів. Проте щіткоїни знаходять на піку «популярності» тільки на початку, а потім їх відомість знижується. Також якісна криптовалюта має завжди представляти інформацію про тих людей, які її створили. Це завойовує довіру у більшості покупців. Щіткоїни не будуть надавати інформації про своїх розробників. Погодьтеся, що компанія незнайомців зовсім не приваблює людей до придбання монети.

Більшість щіткоїнів пропонують досить обширну програму подальшої роботи та розвитку монети. Ця інформація рекламується будь-якими способами для приваблення новачків на платформах продажу. Професіонал, який аналізує профіль валюти, зазначає, що класичний щіткоїн не надає належних функцій для реалізації вказаного призначення. Це означає, що валюта не буде корисною для використання після покупки. Кожна криптовалюта повинна мати вебсайт, на якому вказана публічна інформація. Але сторінки щіткоїна містять в собі більше загальних даних і «воду», яка не транслює конкретики. Найчастіше розробники щіткоїн описують його з використанням занадто великої кількості термінів зі складною структурою.


@ — друкується на правах реклами.


Участь в азартних іграх
може викликати
ігрову залежність.

Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також